Gemeente Den Helder

Gemeente als werkgever
Den Helder ontwikkelt zich in hoog tempo en realiseert haar ambitieuze plannen om het woonklimaat, de werkgelegenheid en het toerisme een extra impuls te geven. De komende jaren investeren we in de stad en bouwen ook verder aan onze eigen organisatie

Jij maakt het verschil
Bij de gemeente Den Helder werk je in een organisatie waar de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen. Dit biedt jou ruimte om elke dag het verschil te kunnen maken. Voor jouzelf, voor de organisatie en voor de inwoners. Wij scheppen de randvoorwaarden en daarbinnen heb jij zelf de regie en verantwoordelijkheid en kun je veel naar eigen inzicht invullen om zo goed mogelijk te presteren. Zo kun je ook jouw eigen ambities en wensen realiseren.


Wil jij ook bijdragen aan de ambities van Den Helder en ga jij ook voor ontwikkeling? Kijk dan snel onderaan voor onze interimopdrachten.

Onze kernwaarden

Vertrouwen, Lef en Trots zijn onze kernwaarden. Ze vormen de basis voor alles wat wij doen in ons werk. Dat is zichtbaar in ons gedrag en in onze werkwijzen.

Vertrouwen
Wij hebben vertrouwen in onszelf en in elkaar. Vertrouwen is de basis voor samenwerking. We geven vertrouwen door los te laten omdat wij vertrouwen op de kennis en kunde van iedere medewerker en inwoner. Wij vertrouwen erop dat je hulp vraagt als je dat nodig hebt. En dan zijn we er voor je.

Lef
Wij nemen initiatief om zaken te verbeteren. Wij zijn proactief. Wij mogen experimenteren, leren, fouten maken en opnieuw leren. Wij durven nieuwe kansen te pakken en regie te nemen over ons eigen werk en ontwikkeling. Dit persoonlijk leiderschap vraagt Lef!

Trots
Wij zijn er trots op dat wij werken in en voor Den Helder. Wij zijn zelfbewust en vol zelfvertrouwen. Wij doen ons werk met passie en betrokkenheid. Wij zijn positief ingesteld en zoeken naar mogelijkheden en oplossingen.

Teams
Binnen de gemeente werken wij met 12 teams. Elk team heeft een teammanager. De teammanager faciliteert de medewerkers en coacht en begeleidt in de uitvoering van het werk. Hij/zij zorgt dat het team de juiste resultaten behaalt, stimuleert de samenwerking in- en extern en stuurt op eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap. Dit zodat jij succesvol kan zijn in jouw werk en je talenten optimaal kan inzetten.

Contactinformatie

Gemeente Den Helder
Kerkgracht 1
1782GJ Den Helder

https://www.denhelder.nl

Actuele opdrachten

Projectleider werklocaties
Gemeente Den Helder
Aanvang: 23-6-2024 Duur: 6 maanden Vakgebied: Ruimtelijke ordening & Milieu
Mijn offerte Mijn vragen: 0 Status: Offertes indienen | Nog 7 dagen